noticias, proyectos y experiencias TIC

23 abr 2010

45a Escola d'Estiu Rosa Sensat

Presentació, de Rosa Sensat

Tens a les mans el programa de la 45a Escola d'Estiu de l'Associació de Mestres Rosa Sensat. L'oferta d'enguany, per circumstàncies diverses, és una de les més àmplies dels darrers anys.

Com sempre, el programa conté l'estructura de cursos organitzats per etapes, un bon nombre de cursos comuns per a mestres i professors, un tema general a l'entorn del treball cooperatiu, "Utopia o realitat?", amb el qual es proposa aprofundir en el debat combinant, com és habitual, pràctica i teoria.

Durant el curs, l'entusiasme en la preparació de l'Escola d'Estiu ha portat a organitzar dos dies de debats («L'escola que volem»), una jornada de dissabte per compartir amb companys de tot l'Estat, la reflexió sobre què significa aprendre avui i una trobada de cap de setmana d'educació infantil per parlar sobre la infància en una societat que canvia. Una quinzena plena d'idees per contribuir a millorar la feina de cada dia a l'escola i l'institut.

Durant i després de l'Escola d'Estiu, la imatge mediterrània del pintor menorquí Marc Jesús convida a fer volar la imaginació, a formular desitjos bufant un angelet o una dent de lleó.

  

No hay comentarios:






Creative   Commons License


Los contenidos de este blog están bajo una licencia
Creative Commons si no se indica lo contrario.