noticias, proyectos y experiencias TIC

5 abr. 2010

Projecte eduCAT1x1

El Projecte eduCAT1x1 del  Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya comprèn la disponibilitat d'un ordinador portàtil per cada alumne, noves dotacions a les aules (pissarres digitals interactives o connectivitat wi-fi) i llibres de text en format digital. 

Enllaços:

Wiki del Projecte eduCAT1x1
Documentació relativa al Projecte eduCAT1x1 del Programa d’Innovació en Metodologies d’Aprenentatge i Ensenyament (IMAE).

Xarxa de docents
Espai d'acompanyament i formació
per al professorat que participa en el Projecte eduCAT1x1.

Informació per als centres que participen en el projecte
Informacions sobre el pas de modalitat de coexistència a modalitat 1x1, sobre el procediment per a la compra d'ordinadors homologats i les empreses distribuïdores d'ordinadors a l'alumnat.

Alumnes d'educació secundària dels instituts de Catalunya expliquen la seva experiència amb els portàtils a les aules, el projecte Educat 1x1:


Els alumnes d'Història de l'Art de l'INS Ribera Baixa del Prat de Llobregat preparen una seqüència didàctica i l'exposen als seus companys:Escuela 2.0 en cada comunidad autonómica:
enlaces a las webs y documentos oficiales

  

2 comentarios:

complementaria dijo...

Hola Xavi!!!!
Moltes gràcies per fer i enviar-nos aquest blog. Està molt complet, ho tenim tot concentrat i et fas una idea més clara de tots els ´tools´ on-line. Veient els videos in-situ t´adones dels usos que en pots fer a classe i dels problemes!!!!!!. Has vist les instal·lacions que tenen???!!!

Xavier Cubero dijo...

Sí, les instal.lacions són molt bones... tot arribarà...

Gràcies.

Creative   Commons License


Los contenidos de este blog están bajo una licencia
Creative Commons si no se indica lo contrario.