noticias, proyectos y experiencias TIC

5 abr 2010

Projecte eduCAT1x1

El Projecte eduCAT1x1 del  Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya comprèn la disponibilitat d'un ordinador portàtil per cada alumne, noves dotacions a les aules (pissarres digitals interactives o connectivitat wi-fi) i llibres de text en format digital. 

Enllaços:

Wiki del Projecte eduCAT1x1
Documentació relativa al Projecte eduCAT1x1 del Programa d’Innovació en Metodologies d’Aprenentatge i Ensenyament (IMAE).

Xarxa de docents
Espai d'acompanyament i formació
per al professorat que participa en el Projecte eduCAT1x1.

Informació per als centres que participen en el projecte
Informacions sobre el pas de modalitat de coexistència a modalitat 1x1, sobre el procediment per a la compra d'ordinadors homologats i les empreses distribuïdores d'ordinadors a l'alumnat.

Alumnes d'educació secundària dels instituts de Catalunya expliquen la seva experiència amb els portàtils a les aules, el projecte Educat 1x1:


Els alumnes d'Història de l'Art de l'INS Ribera Baixa del Prat de Llobregat preparen una seqüència didàctica i l'exposen als seus companys:



Escuela 2.0 en cada comunidad autonómica:
enlaces a las webs y documentos oficiales

  

2 comentarios:

complementaria dijo...

Hola Xavi!!!!
Moltes gràcies per fer i enviar-nos aquest blog. Està molt complet, ho tenim tot concentrat i et fas una idea més clara de tots els ´tools´ on-line. Veient els videos in-situ t´adones dels usos que en pots fer a classe i dels problemes!!!!!!. Has vist les instal·lacions que tenen???!!!

[:y] dijo...

Sí, les instal.lacions són molt bones... tot arribarà...

Gràcies.






Creative   Commons License


Los contenidos de este blog están bajo una licencia
Creative Commons si no se indica lo contrario.