noticias, proyectos y experiencias TIC

27 abr 2010

Kiosk Jove

Kiosk Jove és un espai de participació de periodisme digital que es troba a El meu3 cat24, l'espai de participació del 3cat24. Des del 23 d'abril, alumnes de 19 centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya publicaran diàriament continguts informatius propis, relacionats amb el seu municipi, ciutat, poble o comunitat autònoma. Els estudiants n'informaran en format text, àudio, vídeo i fotografia.

El projecte és una col·laboració entre el Departament d'Educació, de les seves xarxes Edu365 i Xtec, de la Generalitat de Catalunya amb el 3cat24. El projecte pretén fidelitzar la publicació de notícies des dels centres educatius perquè facin un ús avançat de les eines 2.0 i alhora explorin la part del periodisme ciutadà que facilita internet.

El meu 3cat24 compta actualment amb més de 20.000 usuaris/lectors registrats que publiquen continguts en quatre formats (text, foto, àudio i vídeo). Es va estrenar al desembre del 2007 i, actualment, la comunitat va creixent amb noves propostes com la de Kiosk Jove.

  

No hay comentarios:






Creative   Commons License


Los contenidos de este blog están bajo una licencia
Creative Commons si no se indica lo contrario.